Полиция и жандармерия ще пазят реда по време на празниците в Севлиево

Засилено ще бъде полицейското присъствие в Севлиево по време на традиционните празници на града от 10 до 13 октомври, съобщават от ОД МВР Габрово. Ще се провеждат специализирани полицейски операции от съвместни екипи на полицията и на дирекция „Жандармерия“.

Севлиевските полицаи ще следят и движението по пътищата с цел недопускане управлението на моторни превозни средства от неправоспособни водачи или от употребили алкохол и наркотични вещества.

Възможни са временни затруднения в движението на моторни превозни средства и на граждани по улиците на града и в района на площад „Свобода“, поради което следва стриктно да се изпълняват разпорежданията на служителите на МВР.

Затворени улици в Севлиево по време на празниците

За времето от 18:00 часа на 10 октомври до 8:30 часа на 13 октомври улица „Росица“ в участъка от магазин „Т-МАХ“ до кръстовището с улица „Опълченска“ (Старата джамия), и кръстовището на улица „Росица“ с улица „Мара Гидик“ (до абаджийското училище) ще бъде изцяло затворен за движение на моторни превозни средства.

Ще бъде наложена забрана за движение на моторни превозни средства в района на площад „Свобода“ за времето от 10:00 до 14:00 часа на 12 октомври.

Внимание, джебчии!

От полицията апелират да сме бдителни поради възможно присъствие на криминално проявени и джебчии. Не оставяйте пари, мобилни телефони и други ценни вещи без постоянен надзор. Носете дамски или други чанти постоянно закопчани и по възможност пред тялото.

При необходимост, не се колебайте да позвъните на телефон 112 или да се свържете с полицията чрез дежурните телефони на РУ-Севлиево: 0675/33 212 или 0675/33 213.

Материалът Полиция и жандармерия ще пазят реда по време на празниците в Севлиево е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

Powered by WPeMatico