Дом на хумора и сатирата с образователна програма как да водим дискусия

Дом на хумора и сатирата в Габрово

Дом на хумора и сатирата в Габрово

Дом на хумора и сатирата в Габрово © ДХС

Дом на хумора и сатирата Габрово организира в края на седмицата две събития, част от съпътстващата програма на 24-то Габровско биенале на хумора и сатирата в изкуството „Измерения на публичното“.

На 19 юли, петък, от 18:00 часа е прожекцията на „Щастливият филм“ за австрийския дизайнер Щефан Загмайстер, създал обложки на албуми за Ролинг Стоунс, Джей Зи и Токинг Хедс. Творецът обаче решава да превърне себе си в дизайнерски проект. Ще може ли да претвори личността си, за да стане по-добър човек? Възможно ли е да тренира ума си, за да стане по-щастлив? Билети за прожекцията могат да бъдат закупени на касата на Дома на хумора, а притежателите на карта „Приятели на хумора“ ще го гледат безплатно. Филмът е със субтитри.

На 20 юли от 11:00 часа ще се проведе образователната програма „За нас е важно“. В нея участниците ще научат какво може да бъде тема от обществен интерес и какви са правилата за водене на дискусия. В практическата част на заниманието групата ще дискутира по конкретна тема. Подходяща е за деца на възраст над 10 години.

Източник: Дом на хумора и сатирата

Материалът Дом на хумора и сатирата с образователна програма как да водим дискусия е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

Powered by WPeMatico