Ансамбъл „Мария“ от Севлиево с награда от международен детски фестивал

Фестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“ © КНСБ Габрово

Ансамбъл „Мария“ от Севлиево спечели второ място на 19-ия Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“. Организатори на фестивала са КНСБ, Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ и Община Минерални бани, област Хасково.

Това е първата голяма победа за младия ансамбъл, който беше единственият клуб от община Севлиево, споделят от Регионален съвет на КНСБ – гр. Габрово.

Ансамбъл „Мария“ получи награда в направление „Модерен балет, хип-хоп, характерни танци, класически балет“, раздел „Характерни танци“.

„Радостта ни е огромна! Сърдечни благодарности към организаторите на фестивала „Децата на Балканите – с духовност в Европа“. Изключителна организация, много изненади за децата – участници, безценна възможност за създаване на нови интернационални приятелства и неописуема емоция. Фестивалът създава незабравими спомени у децата, а това няма цена! Пожелавам на всеки от читателите да бъде толкова щастлив поне веднъж в живота си, колкото сме ние сега! „, сподели Мария Бенева, главен мениджър на ансамбъл „Мария“.

Материалът Ансамбъл „Мария“ от Севлиево с награда от международен детски фестивал е публикуван за пръв път на Габрово Daily.

Powered by WPeMatico